DXRacer Gamer Stol

Vi har samlet alle de lækre stole fra DXRacer


Privatlivspolitik privatpolitik icon

En DXRacer stol er det helt rigtig valg for den meget seriøse gamer. DXRacer samarbejder med alle de store eSport´s hold rundt i hele verden, og har været på markedet lige fra starten. Her får du altså den absolut bedste kvalitet sammen med de skarpeste designs.

Ønsker du et specielt design, eller evt. et med dit favorit hold, så er DXRacer også det rigtige sted at gå hen, de har lavet en masse designs i samarbejde med eksempelvis hold som Dignitas, NiP og fnatic. Det er ofte også en DXRacer stol som man ser rundt til diverse LAN turneringer i hele verden.

DXRacer laver efterhånden så mange flotte og pæne stole, med en lang række af fordele til de mennesker som bruger mange timer i dem hver eneste dag, at de nu også leverer til en lang række af kontorer hvor de bruges til folk der ikke spiller.

DXRacer har en række af forskellige stole, FORMULA, Drifting, MAXIMUM og Racing series. Hvor Formula er den mest brugte af disse. Maximum serien kan klare helt op til 150 kg. imod de 120 som Formula og Drifting er lavet til. I Racing serien finder vi de flotte og specielle udgaver som NiP, CoD og NaVi.

SE ALLE STOLE HER

Hvorfor en DXRacer stol

En DXRacer stol er det stærke valg, for personen der ikke ønsker at gå på kompromis ved valget af hans gamer stol. Selv basis udgaven fra DXRacer er af den klart bedste kvalitet på markedet og disse personer ved virkelig hvad det er de laver. De har nemlig fremstillet bilstole i snart 20 år, sammen med rigtige racerstole fra F1.

Der er ligeledes lavet serier som passer ind til alle personer fra dette mærke. Som udgangspunkt klarer deres Formula, Drifting og Racing serier op til 120 kg. personer. Er du større end dette er der lavet en speciel Maximum serie for dig som kan klare op til 150 kg.

Når du vælger din gaming stol er dette altså et stærkt valg, som vi med garanti kan stå indenfor, og også selv gør brug af. Noget af det bedste ved en stol fra DXRacer er deres designs, vi mener de har markedets mest stilrene designs, og du kan både få de vilde farver, eller det helt simple til kontoret.


  • q-iconHvad koster en DXRacer stol?

    En DXRacer gaming stol findes fra priser omkring 1.999,- og op til 2.799,- for deres specielle team/racing udgaver.

  • q-iconHvordan er kvaliteten ved DXRacer?

    DXRacer laver nogle af de absolut bedste gamer stole du kan finde på markedet, og deres kvalitet får 5/5!

  • q-iconSidder man godt i en stol fra DXRacer?

    Pasformen og komforten er selvfølgelig helt i top som resten, da DXRacer også har lavet stole til biler, ved de præcis hvordan dette skal gøres.


DXRacer Formula stol

dxracer-formula-stoleDXRacer Formula gaming stol er det bedst sælgende produkt fra DXRacer. Det er deres "basis" udgave, men der er intet basis omkring dette produkt sammenlignet med de andre mærker. DXRacer starter nemlig på et helt andet niveau end de andre mærker indenfor gaming stole. Derfor får du med DXRacer Formula en kvalitetsstol som matcher topmodellen fra flere af de billige mærker. Formula stolen fra DXRacer findes i en række forskellige farver, og platformen kan justeres og indstilles helt efter dine ønsker. Formula kan klare en max vægt på 120 kg.

Stolen er lavet af slidstærk kunstlæder som kan fremstilles i alle de ønskede farver. Det giver en rigtig flot finish til stolen, og er samme materiale som bruges på de dyre luksuskontorstole.

Priser fra 1.999,- til 2.199,- | SE DEM ALLE HER

DXRacer Drifting stol

DXRacer Drifting stoleDXRacer Drifting series er næste kategori af stole fra dette mærke. Her får man først og fremmest et helt nyt design og ekstra komfort.

DXRacer D-series har komforten i fokus, dermed ikke sagt at deres andre serier er ukomfortable, men her er der brugt ekstra tid og penge på at højne komforten i stolen, og den er derfor ekstra egnet som kontorstol til arbejde også.

Stolen har et ekstra dyb sæde, sammen med støtte til dit hovede. Herudover findes der et hav af forskellige indstillingsmuligheder, så du kan altid få disse stole til at passe netop dig.

Priser fra 2.199,- til 2.499,- | SE DEM ALLE HER

DXRacer Racing stol

DXRacer racing stoleDXRacer Racing stolen er vores favorit når det kommer til dette mærke. Her får man den helt rigtige og rå gamer stol, men til en rigtig fornuftig pris.

Det er også i denne serie at vi finder frem til de helt specielle stole som er lavet i samarbejder med de forskellige eSports hold som vi kender rundt om i verden, eksempelvis NiP, fnatic, NaVi osv.

Disse stole er også dem der er tættest på en racerbils stol. Det er tydeligt at DXRacer har lavet erfaringen fra fremstilling af bilstole i snart 20 år, så der er tænkt på alle detaljerne. Den specielle NiP udgave af disse stole, er den klart bedst sælgende stol fra hele serien!

Priser fra 2.199,- til 2.799,- | SE DEM ALLE HER


eSport og DXRacer

dxracer esport

DXRacer har været den nok største spiller indenfor gaming stole og eSport. Det er dejligt at se så stort et firma anerkende de bedste spillere og hold, og støtte op om disse præcis som vi ser det ved andre sportsgrene. Udover muligheden for at brande deres lækre produkter for alle os derhjemme, giver det også muligheden for at skabe nogle interessante gaming chairs. Dette sker ofte i samarbejde med det helt store hold indenfor eSport, og det er nogle af disse hold og organisationer vi vil præsenterer dig for her. Desværre er det ikke muligt at købe stole til alle disse hold her i Danmark, og mange af dem har kun været produceret i en kortere periode.

Call of duty stolSom noget lidt anderledes er det hos DXRacer også muligt at købe stole fra bestemt spil. Den første af disse udgaver er lavet til skydespillet Call of Duty Black ops, og har nogle super fede farver som passer godt ind til dette first person skydespil. Vi har alle på et eller andet tidspunkt i vores liv spillet Call of Duty og rigtig mange gør det fortsat, så er du super hardcore til Call of Duty, så er dette helt bestemt stolen for dig. Du kan købe den HER

nip gamer stolGår vi over til holddelen af disse gaming chairs, så er der et hold som har en stol der er mere populær en noget andet produkt du kan finde. Det er nemlig Ninja In Pyjamas gaming stolen fra dxracer som virkelig er eftertragtet. Den er faktisk så eftertragtet at du skal være ret hurtig ude hvis du vil have mulighed for at få fingrene i denne kontorstol. Vi har set den komme på lager flere gange her i Danmark, men den er altid væk indenfor 1-2 uger. Du kan se stolen og købe den HER

Navi gamer stolAf andre spændende hold som der er lavet special udgaver af Racing serien til, kan vi nævne Navi eller også kaldet Natus Vincere. De har en super sej Sort/Gul stol som er lavet for denne klassiske organisation, som vi både kender fra CS, Dota og mange andre titler. Har du allerede flere gule detaljer i dit gaming setup er det helt klart værd at overveje deres udgave. Navi har været på scenen i mange år, og der er en lang række af rigtig gode spillere som er værd at følge og holde med! Stolen forsvinder hurtigt på samme måde som NiP, men du kan finde den HER

sk telecom stolEr du super nørd til League of Legends, så har DXRacer faktisk også lavet en helt speciel udgave til holdet SK Telecom, det er ikke muligt at købe produktet herhjemme, men eftersom SK Telecom er så stor en del af LoL scenen syntes vi alligevel at i skulle have mulighed for at se et billede af produktet.

 

Indstillings muligheder

Når du skal vælge hvilken DXRacer Gaming chair du skal bruge, er du heldig i forhold til en række af de andre producenter. Ved disse stole får du alle de tilgængelige justerings muligheder som der findes til en gamer stol. Du skal derfor ikke bekymre dig om dit produkt både har ryg, højde og armlænsjusteringer, da alle DXRacer´s produkter kommer med disse som standard, og der er ingen "billig" udgave hvor disse er fjernet.

Højdejustering

Alle kontorstole skal selvfølgelig have mulighed for justering af højden, dette er den vigtigste egenskab for disse. Dette opnås ved brugen af en cylinder som du kan kontrollerer trykket i. Der bruges en slidstærk udgave ved disse modeller, og du taber derfor ikke muligheden for at ændre din højde efterhånden som årene går. Dette er en meget simpel egenskab, men alligevel den vigtigste for at du opnår optimal position ved dit bord.

Ryglæn

Ryglænnet er en vigtig mulighed for ændring af positionen på din stol, dette er langt fra alle produkter som har denne funktion, og ved enkelte er den yderst begrænset. DXRacer sætter igen en høj standard for denne funktion på alle deres produkter, du har nemlig mulighed for at justerer alle deres stole til stort set vandrat position. Denne indstillinger er behjælpelig når du ønsker at slappe af, og dine muskler i ryggen har godt af forskellige positioner, således der ikke opstår spændinger i dine muskler, som kan lede til smerter ved længere tids brug.

Armlæn

Her har gaming stole fået en tilføjelse som kun ganske få kontorstole tidligere har haft, og dem som havde denne mulighed var ofte i en prisklasse langt over det almindelige budget. Udover at du kan justerer højden på disse armlæn til at støtte din stil på stolen, kan du også justerer på den vinkel de skal have i forhold til dig og din krop, du kan altså vinkle dem ind og ud som det passer dig, dette er især en god mulighed for dem som sidder meget tæt eller langt fra skærmen.

DXRacer stol samlings guide

Når du modtager din DXRacer stol er den pakket sammen i en kasse, dette er nødvendigt for overhovedet at gøre det muligt at fragte stolen. Men samlingen af stole fra DXRacer er simple lette og hurtige, og vi har samlet alle de officielle guides fra DXRacer til samlingen af din stol, således det er hurtigt og nemt for dig at få den sat op. Vores erfaring siger at det ikke bør tage mere end 5-10 min. at pakke stolen ud og samle den. Det handler selvfølgelig hvor travlt du har, og så er det altid godt med lidt ikea skills 😉

Stolene kommer som udgangspunkt i 9 dele, der er dog 5 hjul. Hertil får man en umbraco nøgle som kan bruges til samlingen af hele stolen. Ved DXRacer følger der desuden en pude til støtte af hovede og den nedre del af ryggen med også, og der er også vist i guiden hvordan disse monteres korrekt. Find den guide du skal bruge herunder, som er lavet til hver enkelt serie.

Guide til samling af DXRacer formula stole: HER

Guide til samling af DXRacer Racing stole: HER

Guide til samling af DXRacer King stole: HER

Guide til samling af DXRacer Drifting stole: HER

Guide til samling af DXRacer Iron stole: HER

Guide til samling af DXRacer Max stole: HER

DXRacer produktudvikling

dxracer gaming bord

DXRacer er rigtig langt fremme hvad angår udviklingen af nye produkt til deres sortiment. Der kommer løbende nye serier af gaming chairs, men et andet produkt som også er på vej frem i øjeblikket er deres gaming desk, eller på dansk gaming bord.

Som du kan se på billedet herover er det faktisk et virkelig lækkert produkt. Designet er der selvfølgelig lagt tonsvis af tid i, på præcis samme måde som det er tilfældet med deres stole. Du kan vælge mellem et par forskellige farver til dit gaming bord, så her kan du eksempelvis matche dem med farverne på din kontorstol.

Selve bordet har en lille vinkel forrest hvor du sidder, det gør at din arm ligger henover bordkanten på en langt mere behagelig og naturlig måde. For vi kender alle det at have armen liggende i mange timer henover en skarp kant, som ikke er spor behageligt. Dette har de løst ved hjælpe af denne afrundede kant som også er vinklet perfekt til dit ønske. Benene er lavet i stål for at give maksimal stabilitet til bordet, et vigtigt element i forhold til det at spille computer.

Herudover er der et hav af funktionelle muligheder med disse gaming borde. For det er ikke kun et flot design som kan gøre et sådan bord pengene værd. Der er nemlig tænkt over alle de ledninger vi som gamer har løbende henover og under bordet. Derfor er der en lang række af udgange til både bagved og under bordet, som gør at du endelig kan få et stilet og pænt setup, hvor du ikke konstant kører ind i dine ledninger eller rykker rundt på dem med dine føder. Det ultimative setup med et gaming bord og stol er altså nu muligt fra et og samme mærke.


Danske forhandlere

Udenlandske forhandlere