Arozzi Stol

Billig Arozzi gamer stol i den bedste kvalitet


Privatlivspolitik privatpolitik icon

En gaming stol behøves ikke at være dyr! Det viser Arozzi tydeligt med deres forskellige serier som starter fra lige over 1.000,- og med en lækker top model til blot lige under 2.000,-

Ved Arozzi kan du nemlig helt selv vælge hvordan din næste gaming stol skal se ud, og ikke mindst til hvilken pris du er villig at betale. Kvaliteten fejler absolut intet ved Arozzi, de har blot fjernet nogle af de mere overflødige tilføjelser som ikke alle gør brug af ved en gamer stol. Arozzi er et søster brand til AKRacing stole som vi også har en lang guide omkring.

Arozzi er langt fremme i udviklingen af deres gamer stole, og til trods for at de leverer nogle af de billigste gamer stole på markedet, så er det ofte her at vi ser de nye tiltag først. Hold øje med hvilken serie du vælger fra Arozzi, deres basis serie mangler ting som justering af armlæn og ryg, hvilket nogle mener er en stor del af deres gaming stol. Basis udgaven fra Arozzi er altså "bare" en opgraderet kontorstol, med et super fedt design. Så har du aldrig tidligere manglet disse muligheder, så gør du det nok heller ikke nu.

SE ALLE STOLE HER

Hvorfor Arozzi Gamer Stol?

Arozzi er en del af en stort computer og eSports virksomhed i Sverige. Herfra driver de deres 2 mærker indenfor gamer stole, og det betyder de udvikler rigtig mange nye ting som nogle af de første på markedet. Med arozzi ønskede de at lave et mærke som ikke var for dyre til forbrugeren. Derfor er prisen på disse stole, altid sat helt rigtig i forhold til konkurrenternes, hvor du eksempelvis får en topmodel ved Arozzi for under 2.000,- så koster en basis DXRacer stol nøjagtig det samme.

Arozzi har også et bredt sortiment, hvor du altså både kan få en lækker basis kontorstole med elementer fra de helt dyre gamer stole i en holdbar kvalitet, eller en super lækker top tunet gamer stol med alle de rigtige dele, men til priser lavere end konkurrenternes.


  • q-iconPrisen på en Arozzi stol?

    Her bliver du aldrig snydt, med priser for omkring 1.300,- ved en basis udgave, og blot små 1.900,- for en fuldt udstyret top model.

  • q-iconHvordan er kvaliteten?

    Vi mener den er helt acceptabelt, det er klart at man får hvad man betaler for. Men som score vil vi overall give Arozzi 4/5.

  • q-iconKomforten på en Arozzi, er den god?

    Den er mere end god, men afhænger hvilken model man vælger. Du kan dermed selv vælge hvor komfortabel du ønsker din stol.


Arozzi blev kendte for deres prisvenlige produkter indenfor denne branche. Tidligere var en ordentlig gamer stol kendt for at skulle koste op imod 2.000,- som minimum, og dette var en meget dyr pris for langt størstedelen af de personer som ønsker en ny stol. Det vigtigste for Arozzi var dog ikke at gå ned på kvaliteten af deres produkter. Det gjorde blandt andet at de lavede Enzo serien som er en super prisvenlig og behagelig gamer stol, som vi alle kan bruge.

I næste række af stole fra Arozzi kommer deres Torretta og især Torretta XL, som er verdens første gamer stol lavet direkte til de store drenge, som kommer op på over 120 kg. Arozzi er stadigvæk idag det eneste firma som laver denne type stole, og tiltrods for ekstra omkostninger omkring produktionen af disse, er prisen stadigvæk konkurrencedygtige med de andre mærker som "kun" klarer op til 120 kg.

En serie som vi her på Gaming-Stol.dk har lagt ekstra meget mærke til er Arozzi Verona, denne stol har et af de bedste designs der er på markedet i en slidstærk kvalitet. Skulle Verona udgaven have et prisskilt som den man ser ved henholdsvis DXRacer og AKRacing ville prisen hurtigt have været omkring 2.400. Du sparer altså ca. 500,- hvis du skal have en tilsvarende stol med samme look hos konkurrenterne.

Arozzi Enzo Stol

Arozzi Enzo StoleArozzi Enzo er start serien fra dette svenske mærke. Her er tale om en opgraderet kontorstol, med et lækkert design og en masse elementer fra racerstole. Disse er selvfølgelig lavet i PU læder som ikke kræver vedligeholdelse og derfor er super nemt at rengøre.

Prisen for stol gør dog også at der er enkelte ting som ikke er med ved denne serie, eksempelvis har du ikke mulighed for justering af ryg eller armlæn som ved flere af de andre serier. Men er du på udkig efter en smart gamer stol til en pris som alle kan være med på, så er Arozzi Enzo det helt perfekte valg. Du har ligeledes også en lang række af forskellige farver at vælge imellem, så du er helt sikker på at den vil passe ind til de farver du allerede i forvejen bruger.

Priser fra 1.389,- | SE DEM ALLE HER

Arozzi Monza Stol

Arozzi Monza Gaming ChairsArozzi Monza er en søster serie til Enzo, de bruger samme opbygning og bund. Monza har også en ryg og armlæn som ikke kan justeres, på samme måde som man ser det ved de fleste almindelige kontorstole. Du skal derfor gøre dig klar på at du kan komme til at mangle denne funktion ved disse stole. Forskellen på Arozzi monza og enzo er opbygningen på monza med 2 "huller" bag hovedet. Dette er taget direkte fra motorsporten, hvor man bruger 2 huller til at forbinde ens seler foran livet på en. Prisen for Monza er magen til enzo og du skal derfor vælge udfra det design som tiltaler dig mest. Denne stol er også fremstillet med PU læder og er derfor let at holde ren, og er særdeles slidstærk. Ved denne stol kommer du til at sidde super behageligt da der er ekstra meget skum i polstringen på denne stol, som det også kan ses på billederne.

Priser fra 1.389,- | SE DEM ALLE HER

Arozzi Torretta Stol

Arozzi Torretta Gaming ChairArozzi Torretta Gaming stol er et fantastisk produkt, her får du alle de muligheder som du kunne forestille dig, og denne serie matcher selv de dyreste serier på markedet. Torretta gamer stol fra Arozzi har justerbar ryg og armlæn på samme måde som de stole der koster op imod 3.000,-, men her til 35% billigere. Herudover følger der puder med til både hoved og ryg, som gør at du får den rigtige position i stolen, og den støtte som du har brug for under lang tids gaming. Designet i Arozzi Torretta serien, er også blandt de bedste på markedet, det er en tro kopi af en ægte racerstol, med store støtter i siden, og 2 huller omkring hovedet. Du kan ligeledes vælge mellem en lang række af farver i denne serie. Torretta serien er den måske vigtigste for Arozzi, da det er et kvalitets produkt, til en lav pris, som både findes i denne udgave, samt en 120 kg. + kaldet XL.

Priser fra 1.789,- | SE DEM ALLE HER

Arozzi XL Gaming Stol

Arozzi XL Gaming ChairArozzi Torretta XL serien er blandt de mest kendte, en special stol lavet til store mennesker som har brug for ekstra komfort. Vi har alle forskellige størrelser og derfor har vi også brug for en stol som er lavet til os specifikt. Arozzi XL stolene har samme justerbare funktioner som alle andre gode serier, men den er bygget op på en bred platform som giver mere plads til personen som bruger denne. Designet har samme detaljer der er taget fra racerbilens verden, og du har mulighed for at vælge mellem en masse forskellige farve kombinationer, således du finder noget som passer netop din stil. Torretta XL er en af de eneste stole i verden som er produceret til ekstra store mænd på 120+ kg. Det er en vindende stol som er taget rigtig godt imod af alle de gamere som har testet produktet.

Priser fra 1.989,- | SE DEM ALLE HER

Arozzi Verona StoleArozzi Verona er et fantastisk produkt, og er du almindelig af størrelse og derfor ikke har brug for en udgave som Torretta XL, så er dette produktet du skal vælge! Vi kan ikke sige det nok gange, men vi mener altså at Verona udgaven har det klart bedste design af Arozzi, og denne stol er i vores personlige top 3 blandt alle gamer stole. Den har et slankt design, som fremhæver det racer design som de har taget udgangspunkt i. Brugen af 2 forskellige farver som går igen på alle deres stole er også lavet rigtig flot og stilet. Det gør at lige præcis denne Verona udgave også egner sig til brug på et kontor, og ikke kun til gaming. Konkurrenterne til dette produkt fra DXRacer og AKRacing har en langt større pris, ja faktisk koster en stol ved disse med samme design og funktionalitet ca. 500,- mere.

SE DEM ALLE HER

Indstillingsmuligheder for Arozzi

Hvis du beslutter dig for at købe en Arozzi gamer stol, er det vigtigt at du holder øje med hvilke indstillingsmuligheder du har brug for ved din stol. Arozzi laver nemlig som det eneste af vores mærker her på siden, en række af stole som ikke har mulighed for indstilling af ryggen. Det er heller ikke en af de mest normale muligheder, da man bør have stolen sat til omkring 90-110 grader, og denne indstilling kommer alle stol med alligevel. Men er du en af de personer som godt kan lide at sætte dig tilbage, ja måske lige frem smide ryggen helt i bunden til en 180 graders vinkel, så det næsten virker som en seng, så skal du tage et kig på Torretta eller Verona serien fra Arozzi. Det samme er gældende når vi ser på muligheden for at indstille armlæn, her er det igen også kun Verona og Torretta som har denne mulighed. Det skal dog lige siges at vi selv har spillet computer i mere end 10 år, uden at kunne bruge en sådan indstillingsmulighed, men den er nu virkelig dejlig når man først har prøvet det.

Arozzi Verona

Arozzi i eSport

Arozzi har som mange andre også en stor andel i eSport. De holder sig dog til mindre kendte hold og spillere, men dette er faktisk kun en fordel for os alle. På denne måde har vi alle mulighed for at få sponsorater. Blandt nogle af deres bedste hold kan blandt andet nævnes et pige hold i CS:GO, som blandt andet vandt IEM Katowich. Disse går under navnet Bad Monkey, og er blandt de bedste kvindelige gamere som er derude. Herudover støtter de også op omkring spil som World of Tanks, hvor en række af holdende arbejder sammen med Arozzi. Det er rigtig godt at se et af de store brands tør at støtte op om nogle af de titler som ikke nødvendigvis er blandt de største i verden. Hele eSporten kan godt blive meget centreret omkring kun 2-4 titler, hvor vi kender League of Legends, Counter-Strike, Dota 2 og nu også Overwatch. Her er det vigtigt at vi også støtter op om de mindre spil som hele tiden kommer frem, for at vi også ser nogle nye ting.

Arozzi udvikler gamer bord

Det står aldrig stille hos Arozzi! Lige for tiden er den mest spændende nyhed deres nye gaming bord. Her har de netop fortalt at disse kommer til Europa omkring slutningen af 2016. Det var næsten en selvfølgelig at vi skulle have muligheden for at sætte vores lækre gamer stol sammen med et af de flotteste skriveborde, som er lavet til de unge som elsker at spille computerspil. Udover billedet du kan se herunder, har vi ikke fået mange nye informationer omkring bordet. Dette kommer i ca. 5 farver, og det vil være muligt at få en form for stofmåtte i et nøjagtig mål som passer til bordet, således ens arm ikke skal være i kontakt med den skarpe kant. Herudover kan vi se at bordet har stålben, og virker særdeles solid, hvilket er en af de vigtigste faktorer for gaming. Der skal meget små ryk til med musen for at gøre forskellen midt i en kamp, så et godt gamer bord skal altså stå helt solidt placeret på gulvet. Vi glæder os til at kunne matche farverne på vores Arozzi gaming chair med et helt nyt bord!

Gamer bord


Danske forhandlere

Udenlandske forhandlere