AKRacing Gaming Stol

Alle de bedste gamer stole fra AKRacing


Privatlivspolitik privatpolitik icon

En AKRacing stol, er helt perfekt til den seriøse gamer, eller som kontorstol for ham der også lyst til computerspil. AKRacing laver kvalitets gamer stole, som har alle de samme fordele og features som de andre mærker der er på markedet. AKRacing sammenlignes lidt med en DXRacer stol, da de har samme sans for kvalitet på deres produkter.

AKRacing er også dybt nede i e-Sports verdenen, hvor de blandt andet sponsorer en række forskellige turneringer. Men de laver også hold aftaler, med eksempelvis Dignitas som har det danske counter-strike hold, og også tidligere var det sted hvor drengene fra Splyce i League of Legends spillede.

AKRacing laver ingen billig udgave af deres gamer stole, så derfor starter deres "mindste" serie også på et niveau som ikke engang de andre mærkers top model kan være med på. Prisen for en AKRacing stol er derfor lige under 2.000,- for den mest almindelige udgave, som altså inkluderer alt hvad du kunne ønske dig.

SE ALLE STOLE HER

Hvad er en AKRacing stol?

AKRacing er blandt de 3 bedste mærker her i verden indenfor gaming stole. De går ikke på kompromis med kvaliteten omkring deres produkter, og de ved derfor hvad der skal til for at lave en ordentlig stol, som ikke bare ser smart ud, men også er fyldt med alle de gode funktioner som er nødvendig ved en ordentlig gamer stol. Er de små 2.000,- lidt over dit budget så tag et kig på vores sektion med Arozzi.

AKRacing lytter til deres kunder, og arbejder derfor sammen med en række af forskellige personer indenfor eSport. Her er det både hele hold som Dignitas, eller enkelte personer som Natu der tidligere var coach hos NiP.

Deres produkter er fremstillet fra en super stærk metal bund, som gør at den kan holde til alt. Herudover har du massevis af indstillingsmuligheder for stolen, som gør at du altid kan indstille den til at passe netop dig og din position under gaming.


  • q-iconPrisen for en AKRacing stol?

    Priserne for AKRacing er samlet omkring de 2.000,- den dyreste stol står til 2.689,- men kan også findes til lige under de 2.000,-

  • q-iconAKRacing kvaliteten?

    Den er helt i top, og her giver vi dem gerne 5/5 stjerner for deres produkt.

  • q-iconHvordan er komforten ved deres stole?

    Komforten er helt i top, og ud fra de forskellige serier, kan du selv vælge hvor meget skum der skal være i stolen.


AKRacing Stol

AKRacing stoleAKRacing gamer stole som til trods for at være deres basis serie intet basis har over sig. Det er nemlig top kvalitet hele vejen igennem. Dette produkt kan bruges af den helt nye gamer, men også den meget erfarne person som ønsker sig en stærk akracing stol. Du har forskellige muligheder når det kommer til indstilling, så stolen skal nok forme sig præcis som du ønsker det. Designet kan vi selvfølgelig ikke komme udenom, og denne er også virkelig lækker og behagelig. Uden at det bliver for meget.

Disse stole er lavet af et slidstærkt stof materiale, som er super behageligt, og en lang række af personer foretrækker stof fremfor kunstlæder, så gør op med dig selv hvad der er det rigtige for dig.

Priser fra 1.989,- | SE DEM ALLE HER

AKRacing Nitro Stol

akracing nitro stol

AKRacing har en rigtig lækker serie kaldet for Nitro. Her får man ekstra støtte til både nakke og lænd, fra denne nærmest

perfekt ergonomiske gaming stol. Nitro serien laves i 5 forskellige farver, og koster kun små 300,- mere end basis serien fra AKRacing, og denne pris er hurtig betalt tilbage blot ved tilføjelsen af puder til støtte.

Nitro serien gør brug af PU læder ved selve overtrækket, hvilket er det perfekte materiale for en gamer, da rengøringen er nem. Herudover kan du justere på højde af stolen, vinklen af ryggen og ikke mindst armstøtter. Hjulene er super stærke og glider nemt, da de er fremstillet af nylon og der er 2 ved hvert hjul.

Priser fra 2.289,- | SE DEM ALLE HER

AKRacing Octane Stol

akracing octane stolAKRacing Octane gaming stol, er en helt ny serie fra akracing. Vi mener faktisk at dette design er blandt de 3 bedste som findes på markedet lige i øjeblikket. Designet er knap så vildt, så derfor kan de også bruges ved kontor.

Med et af markedets bedste gamer stole, og i samme omgang det måske lækreste design, så er den vel super dyr? Men nej, den her fantastiske serie har en pris på kun lige under 2.500,- hvilket vi mener er rigtig godt afstemt.

Du har det fordelagtige PU læder som betræk, en maks vægt på 150 kg. så der er plads til alle, og alle de justeringsmuligheder som du overhovedet kunne ønske dig. VORES PERSONLIGE FAVORIT.

Pris fra 2.489,- | SE DEM ALLE HER

AKRacing Player Stol

akracing player gamer stolAKRacing Player stole har flere fede detaljer, men prisen er ikke sat op! Player serien fra AKRacing har mere mønster og deltajer i dens betræk end mange af de andre serier. Den virker derfor som det oplagte valg til den seriøse gamer, som ønsker at matche hans andet gear med den lækreste gamer stol.

Denne serie er betrukket med kunstlæder kalder PU, som vi kender det fra en lang række af møbler, dette er let af vedligeholde og rengøre. Selve rammen er lavet af metal, for at give en sikker og holdbar stol i mange år frem. Du kan justere både højde, ryg og armlæn til netop din ønskede position, og du har 5 forskellige farvekombinationer at vælge imellem.

Priser fra 2.289,- | SE DEM ALLE HER

AKRacing Premium Stol

AKRacing Premium StoleAKRacing Premium Gaming Stol, er et vaskeægte luksus produkt, og her er det enda V2 udgaven som vi har lagt fokus på. V2 udgaven har som det mest åbenlyse en ny og stærk metal base som den er bygget op omkring.

Denne stol har et lidt anderledes look end mange af de andre stole på markedet, da den er bedre polstret og derfor også egner sig til brug på kontor, eller til personer som er virkelig dedikeret og derfor bruger mange timer hver eneste dag i stolen.

Hvad angår designet er vi her på kontoret MEGET begejstret for den brune udgave, som skiller sig markant ud fra alle konkurrenterne. Den både ser og er et vaske ægte luksus produkt, og det look giver denne lækre brune PU læder også indtrykket af.

Priser fra 2.489,- | SE DEM ALLE HER


AKRacing - Vores personlige mening

Før du drager en konklusion eller lignende fra hvad vi skriver i næste del, skal du være klar over at dette er vores egen personlige mening som her kommer til udtryk. Vi er alle lavet på forskellige måder og har forskellige ønsker hvad angår stil og design. Men vi mener alligevel at vi har nogle gode pointer med i denne sektion.

akracing vores favorit stol

AKRacing har et par produkter som vi mener skiller sig ud fra mængden af gaming stole. Rent faktisk har de et par designs som i valg af farver er helt unikke for dem. Disse produkter passer eksempelvis bedre ind til et delvist kontor og gaming miljø, hvor stilen på stolen også er af en større betydning. Vi starter ud med et et virkelig solidt produkt.

3: AKRacing Octane Gaming Stol Sort/Sort

Vores nr. 3 på denne liste over vores personlige valg af lækre gaming stole finder du dette produkt fra Octane serien. Den har et super lækkert design som faktisk er blandt et af de bedst lignende, når det kommer til sammenligning med et bilsæde. Denne stol i helt sort(findes også i andre farver) kan næsten sammenlignes med en del af recaro sæderne som vi finder i en lang række af eksklusive biler. Herudover har den alle de funktioner som er nødvendige for en god gaming stol, sammen med en god kvalitet som gør at den kan klare helt op til 150 kg. Vi er generelt glade for farver, men ved lige præcis denne stol mener vi at man bør gå efter den sorte udgave. Den passer til stort set alle ting, og vores kæreste havde ikke engang noget imod at den stod på kontoret. Du kan købe den HER

2: AKRacing Rush Gaming Stol Brown

Her kommer det bedste fra begge verdener, denne stol passer perfekt til både kontor og gaming. Den har stort set samme stil og design rent bygningsmæssigt som vi har set det ved Octane, men polstringen og farverne er unikke. Muligheden for at få luksus brun læder, som vi kender det fra fars dyre stol derhjemme, er ikke en mulighed ved mange af de andre mærker. Men det kan du ved AKRacing, denne stol har samme funktioner som de andre gamer stole, med justering af ryg, armlæn og højde. Men selve farven gør at denne stol bare virker dyre og nemt kunne stå i et flot kontor. Du kan se den HER

1: AKRacing Premium Gaming Stol Brown

Her kommer vores personlige favorit fra AKRacing. Dette skyldes i høj grad at den skiller sig ud fra mængden af gaming stole. Ikke blot fordi at denne model er hovedsagligt læderbrun, men også mængden af detaljer som ikke helt er lavet på samme måde som vi ser det hos de andre. Til at starte med så er komforten helt i top ved Premium V.2 udgaverne. Nakken har et nyt design, hvor det er et mere smal og aflangt hul som er bagved dit hovedet. Herudover har den et par store støtter på begge sider af dine hofter, som fint har fået sat logoet fra akracing på. Den opbygning har de andre modeller ikke taget til sig endnu, men vi er helt vilde med det. Desuden ligner denne stol et produkt som kunne koste op imod 3500,- men kan findes til lige under 2500,- Du kan se den HER

 

 

eSport med AKRacing

akracing dignitas

AKRacing er faktisk ret nye når det kommer til markedet for gaming stole. De har kun eksisteret siden 2014, hvilket vil sige at de ikke har mere end 2 år i branchen. I forhold til den korte tid de har været en del af gaming, er de dog allerede dybt involveret omkring eSport. Vi kender dem allerbedst fra deres samarbejder omkring Dignitas, hvor vi i øjeblikket har det danske CS:GO hold tilknyttet, men også tidligere har haft et LoL hold, ligesom at Dignitas netop er gået ind i eSport sammen med et helt nyt Overwatch team også. Dette samarbejder har udover en masse god reklame for både akracing og Dignitas også gjort det muligt for os at købe en helt speciel Dignitas udgave af deres stol. Istedet for blot at lave 1 model, har de lavet hele 4 forskellige versioner af denne stol så du selv kan vælge dine farver og designs.

Herudover har AKRacing også den tidligere CS spiller Natu, som også har været en del af NiP på deres hold. Her er det et personligt samarbejde, hvor de støtter op om Natu og de ting han laver indenfor eSport. Det seneste der er sket omkring ham som person er hans midlertidige rolle som afløser for Allu på CS:GO holdet ENCE.

Det bliver rigtig spændende at se hvor AKRacing kan tage deres produkter hen, og der går nok ikke længe før vi også får deres produkter at se til nogle af de helt store LAN finaler rundt omkring i verden.

AKRacing indstillingsmuligheder

akracing indstillinger

Når det kommer til indstillingsmuligheder så er der mange fordele at hente ved at købe din gamer stol fra AKRacing. Der er ikke en eneste af deres stole som har fået fjernet muligheder for at indstille til fordel for en lavere pris. Du kan altså både indstille vinklen på ryggen, og her kan den faktisk næsten sættes til en vandret stilling, hvis du altså skulle have brug en lille pause. Højde justering af stolene sker fra en stærk cylinder som vi kender det fra den almindelige kontorstol, men det er dog vigtigt at denne er lavet i en høj kvalitet. For vi har alle prøvet at bruge en stol som pludselig har sat sig fast eller går sløvt i dens justering af højde. Som det sidste har du også mulighed for at indstille dine armlæn, her kan der justeres på højde og i flere tilfælde også den vinkel du ønsker de skal pege i forhold til din krop. Du skal altså aldrig være bange for hvilken akracing stol du vælger.


Danske forhandlere

Udenlandske forhandlere